Asigurare de locuinta

Asigurare de locuință

Cutremure, incendii, furt? Asigură-ți locuința!

 

Siguranța și protecția locuinței noastre este unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le avem în vedere. Mai ales că aceasta este de cele mai multe ori și cel mai valoros bun pe care îl avem majoritatea dintre noi. 

În ultima vreme, am fost martorii unor evenimente care ne-au făcut să ne punem întrebări cu privire la siguranța locuințelor noastre. România a fost zguduită de mai multe cutremure, un fenomen natural care poate avea consecințe devastatoare asupra proprietăților imobiliare și vieților oamenilor. 

Din acest motiv, avem nevoie de o asigurare de locuință care să ne ofere liniște sufletească și protecție financiară în cazul unor astfel de evenimente. 

 

Asigurarea complexă de locuință – un must have!

 

Cu asigurarea complexă de locuință, poți dormi liniștit! Ea îți oferă liniștea și protecția de care ai nevoie în cazul unor evenimente nefericite, acoperind daunele la clădire și bunurile din interiorul acesteia. 

 

Acest tip de asigurare are multiple beneficii și acoperiri, vom enumera mai jos o parte din riscurile incluse în asigurare: 

  • fenomene naturale precum: cutremur, ploi abundente, furtună, vijelie, inundație
  • incendiu, trăsnet, explozie, boom sonic, căderea aparatelor de zbor
  • furt sau vandalism
  • acoperire pentru bunurile din interiorul locuinței (mobilă, bunuri casabile, electronice și electrocasnice, etc)
  • se pot asigura separat și marile electronice pentru riscul de fenomene electrice și scurt circuit, ex: centrala termică, aerul condiționat, panourile fotovoltaice etc.
  • avariile accidentale ale instalațiilor care deservesc locuința (instalația de apă, gaz, curent) – care știm că îți pot da mari bătăi de cap
  • asistență tehnică la domiciliu – în limita unei anumite sume de bani, exemplu: max. 150 euro/intervenție și max. 5 evenimente/an, asiguratorul trimite de urgență către păgubit (max. 4 ore) meseriașul care să rezolve urgența – electrician, lăcătuș, geamgiu, instalator, etc
  • inundație provocată de vecinul de la etajul superior sau de lângă tine
  • inundație provocată de tine la vecinul de sub sau de lângă tine

 

Iar pe piață există un asigurător care acoperă într-o anumită limită și infiltrațiile – o altă problemă cu care se confruntă foarte mulți români.

 

Locuința este adesea una dintre cele mai importante și valoroase investiții pe care le facem în viața noastră. E căminul nostru, locul în care ne petrecem timpul alături de cei dragi și unde creăm amintiri de neuitat. Este important să ne protejăm această investiție și să ne asigurăm că suntem pregătiți pentru orice eveniment neplăcut care ar putea să apară. O asigurare de locuință ne oferă această protecție și liniște sufletească.

 

Asigurarea de locuință nu e costisitoare. Există soluții pentru toate buzunarele.

 

Pe piață există multe asigurări pentru locuințe cu acoperiri cuprinzatoare si cost accesibil, trebuie doar să te informezi și să ceri o ofertă în care să spui ce acoperiri îți dorești. 

 

Noi, echipa Wise Advising, oferim soluții pentru toate buzunarele. Avem în portofoliu asigurări de la 39 lei/lună pentru o locuință de 50.000 de euro, sau de la 78 lei/lună pentru o locuință de 130.000 de euro.  Suntem alături de tine în acest proces și te sprijinim să alegi cea mai bună soluție pentru a-ți ști căminul în siguranță.

 

Alege să fii informat și protejat, alege o asigurare complexă de locuință !

 

Dacă vrei să te ajutăm sa iei decizia ce mai potrivită pentru tine, vizitează pagina noastră dedicată pentru asigurări de locuință și ulterior contactează-ne, iar unul dintre consultanții noștri te va îndruma pe tot parcursul.

 

About Author

Related posts