Echipa

Andriana
Director General
Specialist Planificare Financiara

Vasilica
Specialist Credite Ipotecare
Consultant Financiar Senior

Paulina
Specialist Asigurari Generale
Coordonator Relatii Clienti

Bianca
Specialist Inmatriculari Auto
Consultant Financiar

Ana-Maria
Specialist Asigurari de Persoane
Consultant Financiar

Andriana 

Andriana este omul care se ocupă de adăugarea constantă a noilor produse de pe piață în portofoliul companiei, de negocierea cu partenerii a celor mai bune condiții contractuale și de gândirea celor mai eficiente planuri financiare pentru clienți.

Este colega noastră cu idei îndrăznețe și de cele mai multe ori, omul din spatele lui LILI.

 

Vasilica 

Vasilica este omul care se ocupă în cel mai mult timp al zilei de partea de CREDITARE. E mereu în ritm de du-te – vino. Iar când nu e plecată la bănci sau notar, e la telefon cu cei din back office de la băncile partenere, pentru a găsi soluții de creditare pentru toate solicitările care vin. 

Noi îi mai spunem ”mama tuturor clienților” pentru că face ce face și mereu găsește cele mai bune soluții ca aceștia să se mute la casa lor. 

 

Paulina

Paulina Nicolici e primul membru al echipei și se ocupă de relația cu clienții existenți. Ne place să spunem că e omul mereu aproape de clienții noștri, mereu acolo pentru ei. 

Ea trimite către clienții Wise Advising oferte pentru noul an la asigurările de locuință și mașină, și tot ea se ocupă de asigurările travel. 

De cele mai multe ori când se întâmplă un accident (la locuință se sparge o țeavă, are loc un accident cu mașina),  ea este cea care îndrumă clientul și îi asigură suport. 

 

Bianca

Bianca este persoana care se ocupă de ÎNMATRICULĂRI, dar și de partea administrativă a companiei. Când e vorba de procesul de înmatriculare sau transcriere a unei mașini, găsește mereu cea mai eficientă variantă de a ajunge la finalul dosarului.

Iar legat de partea administrativă, ea este omul care are grija de noi: plățile să fie făcute la timp, actele arhivate, și nu în ultimul rând, de sărbători, toate cadourile să fie pregătite. Practic, este mâna dreaptă a lui LILI (bufnița din logo). 

 

Ana-Maria 

Ana-Maria se ocupă de cele mai COMPLEXE asigurări, și anume de life insurances. Fie că e vorba de asigurări de sănătate, de accidente, de îmbolnăviri grave sau chiar de deces, e persoana care vine mereu în întâmpinarea clientului cu cele mai potrivite soluții. Zilnic învățăm de la ea că „pentru orice solicitare (oricât de diferită ar fi), este undeva o soluție frumoasă, pe care trebuie doar să o cauți “.