Asigurare de Viață

ASIGURĂRI DE ACCIDENTE, INCAPACITATE DE MUNCĂ, DIAGNOSTIC CU O BOALA GRAVĂ

Uneori uităm ca avem o meserie diferită și o facem pe tâmplarul, măcelarul sau chiar pilotul de formula 1. Aceste situațiile care ni se par distractive, uneori ne pun în pericol integritatea fizică sau chiar viața. Cu o asigurare de accidente nu poți opri curiozitatea umană sau schimba cursul evenimentelor, însă poți ajuta ca drumul spre refacere din punct de vedere medical să fie cât mai scurt. În cazul unui accident, asiguratorul se va ocupa de acoperirea cheltuielilor medicale, iar tu te vei putea întoarce în scurt timp la activitățile tale uzuale.
Și în cazul unui accident care duce la incapacitate de munca pentru o anumită perioadă de timp, sau chiar la invaliditate sunt soluții multiple pe piață. Le vom discuta împreună cu tine și îți vom recomanda soluția cea mai acoperitoare conform nevoilor tale.

asigurare de viata Timisoara
asigurari de viata

În viață pot apărea tot felul de situații dificile, fie că sunt provocate de accidente sau îmbolnăviri, apariția lor implică multiple cheltuieli. Cu asigurarea potrivită în cazul unui diagnostic cu o afecțiune medicală gravă poți trece mai repede la tratarea problemei apărute, în țară sau în străinătate.
Compania de asigurări va pune la dispoziție suma asigurată în cel mai scurt timp, iar tu te vei putea ocupa de investigațiile/ intervențiile chirurgicale/ medicamentele necesare tratării problemei. Îți vei îndrepta atenția spre sănătate fără să te mai gândești dacă bugetul îți permite sau nu. Tot pentru afecțiuni medicale mai grave există și opțiuni de asigurări de sănătate, cu siguranță dacă vei discuta cu un consultant Wise Advising acesta îți va arată mai multe opțiuni de protecție pentru tratarea unei boli grave.

asigurare viata Timisoara
Deschide chat