Service anual

Cât de des ar trebui să mă vad cu consultantul pentru o întâlnire de follow-up?

Pentru mașină facem verificări periodice la un anumit număr de km rulați, legat de partea de sănătate mergem la medicul de familie odată pe an pentru un control de rutină, asta se recomandă și în domeniul financiar, discuții periodice cu specialistul.

Schimbări și obiective noi apar odată cu trecerea timpului, fie că sunt legate de partea familială sau cea profesională a ta. Prin aceste întâlniri periodice de service avem grijă de buna implementare a planului financiar, de adăugarea noilor obiective, și de actualizarea acestuia conform direcției actuale a pieței.

Piața financiară se schimbă constant, legile țării se modifică, și nu în ultimul rând indicatorii micro și macroeconomici. Mișcările acestea ne pot da peste cap toată planificarea făcută, dacă nu avem grijă să ținem pasul cu ele.

La întâlnirile de service, consultantul Wise Advising va veni în întâmpinarea ta cu informații clare și explicite legate de aceste modificări, respectiv va pregăti instrumentele necesare actualizării soluțiilor folosite. Prin aceste întâlniri poți preveni îmbătrânirea planului tău financiar.

consultant financiar