Protecția familiei

Dacă te-aș întreba ce ai mai scump pe lumea asta, ce ai răspunde?

De cele mai multe ori răspunsul pe care îl primim de la clienții noștri la această întrebare este FAMILIA MEA. Nu e de mirare că dintotdeauna se spune “familia este cheia fericirii”, iar fiecare din noi zâmbim când ne gândim la cei dragi. Unul din principiile de bază ale consultanței financiare ne spune că trebuie să protejăm ce iubim și prețuim. Din acest motiv un aspect foarte important pentru fiecare dintre noi ar trebui să fie protecția familiei.

Fie că este vorba de un accident sau o îmbolnăvire, orice situație de acest gen va perturba liniștea familiei. Cu siguranță problemele de sănătate afectează și partea financiară, iar dacă familia nu are pregătit un plan de rezervă aceste evenimente neprevăzute o pot da rău peste cap, schimbând chiar pentru o perioadă lungă cursul normal al acesteia.
Statistica spune că 1 din 4 români este diagnosticat pe parcursul vieții cu o boală gravă, iar 1 din 10 ajunge în spital din cauza unui accident, situație ce necesită spitalizare și în multe cazuri chiar intervenții chirurgicale multiple.
Ca să treci mai ușor peste astfel de evenimente neplăcute este indicat să ai o asigurare, iar aceasta trebuie să fie una potrivită ție, familiei și stilului de viață pe care îl aveți.

Contactează-ne și fii sigur că după o primă discuție cu unul din consultanții Wise Advising vei fi lămurit în legătură cu opțiunile existente pe piață. Consultantul va avea grijă ca în planul financiar ce îl va pregăti pentru tine și familia ta să vină cu cea mai potrivită soluție de protecție de care ai nevoie.

Ai grijă de cei dragi, fii mereu alături de ei!

family01