Asigurarea în caz de invaliditate sau incapacitate de muncă

Asigurarea în caz de invaliditate sau incapacitate de muncă

asigurare invaliditate timisoara

În cazul unui accident care duce la incapacitate de muncă pentru o anumită perioadă de timp, sau chiar la invaliditate, există soluții multiple pe piață. Realitatea în România este că, în caz de invaliditate, statul oferă indemnizații foarte mici. 

Cum se descurcă o persoană care nu mai poate munci și care aducea 70% din venitul familiei, cu o indemnizație sub 1000 de lei?

 

De ce să alegi o asigurare în caz de invaliditate

 

  • Compania de asigurări îți pune la dispoziție suma de bani necesară pentru a-ți asigura un trai decent dacă nu mai poți munci;
  • Ai siguranța că orice situație ar apărea, care îți afectează capacitatea de muncă temporar sau permanent, tu și familia ta veți avea un venit care poate face diferența;
  • Costurile asigurării în caz de invaliditate sunt mai mici decât ai crede, pentru suma asigurată de 40.000 Euro o persoană de 30 ani va plăti între 25 si 50 lei pe lună, în funcție de asigurător și produsul ales.

Specialiștii noștri îți oferă soluții venite de la parteneri de încredere, companii de asigurări cu experiență de peste 20 ani. 

Alături de noi ai siguranța că vom găsi asigurarea potrivită pentru tine, adaptată la nevoile și bugetul tău!

DISCUTĂ CU NOI