Asigurarea în caz de diagnostic cu boală gravă

Asigurarea în caz de diagnostic cu boală gravă Timișoara

asigurare de viata timisoara boala grava

Cancerul și afecțiunile cardiovasculare reprezintă cauzele principale de deces în România, cu o incidență în continuă creștere: 

 

 • 1 din 4 femei şi 1 din 3 bărbaţi riscă să dezvolte o formă de cancer până la vârsta de 75 de ani (23% din totalul populaţiei)
 • La fiecare 30 de minute, un român suferă un infarct, iar 1 din 10 pacienți nu supraviețuiește
 • AVC constituie a treia cauză a deceselor înregistrate, după bolile cardiovasculare şi cancer.

 

Costurile pentru tratamentul cancerului sunt foarte mari, iar accesul la noile scheme de tratament este limitat, posibil neacoperit de sistemul de stat. 

 

Cu o asigurare în caz de boală gravă ai siguranța că dacă te îmbolnăvești, îți vei putea îndrepta atenția spre sănătate, fără să te mai gândești dacă bugetul îți permite sau nu.

Asigurările nu se limitează doar la cancer și boli cardiovasculare. Există pe piață asigurări care acoperă o listă complexă de afecțiuni de ex: Alzheimer, Parkinson, ciroza hepatică Child B sau C, scleroză multiplă, transplant major de organe și lista ajunge să depășească 20 de afecțiuni grave. 

 

Sumele asigurate sunt alese de tine împreună cu consultantul în funcție de nevoi și bugetul. 

 

Dacă îți dorești o asigurare mai complexă, TRATAMENTUL OPTIM este soluția potrivită pentru tine. Suma asigurată poate ajunge până la 2 milioane de Euro, te tratezi în străinătate, iar costul asigurării nu depășește 100 lei pe lună.

 

Tratamentul optim acoperă spitalizarea, tratamentul, intervențiile chirurgicale, transportul, iar timp de 3 ani din momentul în care ai primit opinia medicală, te aflii sub atentă supraveghere în caz că boala revine.

 

Asigurătorii au grijă să acopere și copiii pentru problemele identice ale părinților sau pentru bolile specifice copiilor, precum: insuficiență renală cronică, cancer, encefalită, meningită bacteriană, transport major de organe, iar lista continuă în funcție de asigurarea aleasă. 

 

La Wise Advising, 80% dintre asigurările de viață pe care le facem includ gratuit și copiii. 

 

Din păcate, România este la coada clasamentului în ceea ce privește asigurările de viață, deși are o incidență tot mai mare a mortalității provocate de cancer, boli cardiovasculare și nu numai. 

 

Graficul de mai jos arată ce procent din PIB se alocă asigurărilor de viață în 32 de țări din Europa.

De ce să colaborezi cu noi pentru asigurarea în caz de boală gravă

 

 • Cu asigurarea potrivită poți trece mai repede la tratarea problemei apărute, în țară sau în străinătate
 • Primești sprijin în a obține o a doua opinie medicală în cel mai scurt timp, de la medici din țară sau străinătate în funcție de pachetul ales 
 • Compania de asigurări îți asigură suma necesară în cel mai scurt timp pentru investigații, intervenții chirurgicale, medicamente necesare, spitalizate.
 • Asigurarea de îmbolnăviri grave poate avea acoperire și pentru copiii tăi, iar prețul este jumătate din valoarea asigurării tale sau chiar gratuit. 80% dintre asigurările pe care le facem includ gratuit și copiii.
 • În funcție de asigurarea pe care o alegi, sunt acoperite și cheltuielile de nutriție (în cazul în care tratamentul presupune schimbarea alimentației), de monitorizare a bolii etc.
 • Primești sprijin necondiționat atât din partea noastră, cât și din partea companiei de asigurări 
 • Nu ai grija de a căuta clinica unde să te tratezi, deoarece ai sprijinul unui medic coordonator de caz, care îți oferă soluții multiple și alternative
 • Ai aproape specialiști care vor găsi soluțiile potrivite pentru tine
PROGRAMEAZĂ O DISCUȚIE CU NOI