Testimoniale clienți

Georgiana si Alexandru30 ani si 35 ani
De la primul apel în care am discutat despre opțiunile noastre până în momentul în care am semnat contractul, echipa Wise Advising a fost alături de noi în fiecare moment al procesului de creditare. Au adus o notă de calm și încredere într-un moment care, altfel, ar fi putut fi plin de stres și incertitudine. Cu fiecare pas pe care l-am făcut împreună, au știut să ne ghideze și să ne ofere claritate, transformând procesul într-o experiență surprinzător de ușoară și relaxantă. Sincer, au făcut totul să pară atât de natural încât nici măcar nu am simțit când a trecut timpul. Este fain să ai alături o echipă atât de dedicată și profesionistă, care să se asigure că totul decurge fără probleme. Am avut încrederea că suntem în mâini sigure și că obiectivele noastre financiare vor fi atinse cu succes. Multumim! <3
Denis27 ani
Am inceput colaborarea cu WiseAdvising in acest an pentru achizitionarea unui apartament printr-un credit ipotecar, nu mi-a trecut nici o secunda prin cap cat de usor se poate realiza acest lucru cu ajutorul unui consultant financiar. Andriana m-a ajutat sa inteleg ce inseamna un credit ipotecar, ce beneficii imi aduce dar si ce riscuri exista. Modul lor de lucru m-a convins că formează o echipa ce merită recomandată.
Timea31 ani
În cei peste 4 ani de când am început colaborarea cu Andriana, am primit îndrumări și sfaturi personalizate atât pe termen lung, cât și scurt și soluțiile propuse s-au dovedit a fi mereu potrivite pentru mine și soțul meu. De la asigurări pentru casă și mașină, fonduri de investiții și asigurări de sănătate, până la alegerea unei bănci pentru a ne cumpăra o casă, pentru fiecare subiect am fost informați in detaliu, atât despre beneficii cât și despre posibile riscuri. Datorită colaborării avem o siguranță financiară mai mare, o liniște interioară că la orice problemă financiară primim nu numai răspuns prompt cât și o soluție potrivită. În concluzie, recomandăm cu încredere serviciile Wise Advising de consultanță financiară și mulțumim Andriana pentru sprijinul profesional oferit mereu!
Rodica36 ani
De mici copii am fost educați să “punem bani la saltea pentru zile negre”. Acum punem deoparte bani pentru copiii noștri. Mai modern și mai avantajos cu ajutorul Wise Advising.
Dragos29 ani
Am cunoscut-o pe Andriana în urma cu 7 ani încă cand eram student print-o recomandare de la un coleg. La început eram puțin reticent în a alege să discut cu un consultant financiar, dar pe decursul colaborării s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. Andriana m-a ajutat în stabilirea unui plan de economii, în a alege și înțelege ce înseamnă un credit ipotecar (rate, dobândă, obligații, costuri) cât și cu toate asigurările de care am avut vreodată nevoie. Dacă căutați un mod de a economisi bani sau aveți nevoie de orice informație ce ține de domeniul financiar recomand cu cea mai mare încredere Wise Advising.
Marius36 ani
Acum doi ani prietena mea Vasilica mi-a propus să mă văd cu ea la o cafea, deoarece a început să facă un lucru inedit. M-am dus la întâlnire foarte sceptic, dar după ce am discutat, am făcut prima analiză financiară din viața mea, am văzut planul financiar și am început să îl pun în aplicare, modul meu de a gestiona banii a început să se schimbe. Recomand tuturor să se sfătuiască cu un consultant financiar, recomand să aplice tot ceea ce îl sfătuiește acesta, recomand echipa Wise Advising.
Nicoleta44 ani
Lucrez de un an alături de Gențiana și țin să-i mulțumesc pe această cale pentru tot ce m-a învățat! Recomand tuturor să lucreze cu un specialist financiar și să învețe să-și gestioneze banii inteligent, deoarece îi va fi mereu alături pentru a-l îndruma cum să-și facă ordine în “portofel și în minte”. Planul financiar a fost clar, simplu și la obiect. Merită orice secundă!
Mircea33 ani
Dorim să mulțumim Andrianei și echipei de consultanță pentru servicile oferite. Încă de la început ni s-a transmis sentimentul de încredere și optimism. Andriana ne-a vorbit deschis și pe înțelesul nostru. A fost atentă la detalii și la nevoie noastre, a știut să “ne citească” și să ne facă ordine în planurile noastre de familie tânără. Mulțumim pentru munca și efortul depus ca să ne faceți nouă viața mai ușoară și sper să continuăm colaborarea cât mai mult.
Elena29 ani
Lucrez cu Andriana de peste 4 ani și în toată această perioadă am colaborat strâns, îmbunătățind periodic diverse aspecte ale vieții mele financiare. Apreciez proactivitatea, profesionalismul, disponibilitatea și dorința de a ajuta, dar mai ales relația de încredere care stă astăzi la baza colaborării noastre. De când am apelat la consultanță specializată pot fi în sfârșit sigură că am ales varianta cea mai bună și potrivită pentru mine. O voi recomanda de fiecare dată!
George31 ani
Colaborarea mea cu compania de consultanță a început la sfatul unui prieten. Aveam planul de a cumpăra o casă și aveam nevoie de sfaturi financiare pentru un astfel de pas. De atunci planurile mele s-au schimbat> (am renunțat la a mai cumpăra o casă și am vrut să achiziționez un apartament, pe care să îl închiriez, ajungând în final să cumpăr un teren lângă Timișoara atunci când ocazia s-a ivit). Pentru toate planurile mele schimbătoare echipa de consultanță mi-a fost mereu alături, cu sfaturi profesioniste și sincere, croite pe nevoile și capacitățile mele financiare. Astfel încât am primit sfaturi prețioase legate de cumpărarea acelui teren, plus soluții de investiții în viitorul meu: deschiderea unui cont în cadrul unui fond de investiții și a unei asigurări de sănătate foarte convenabilă mie și familiei mele. Încă de la început am apreciat că mereu când vorbim sau ne întâlnim, consultantul meu mă întreabă cu prietenie, sinceritate și căldură, cum sunt, ce mai fac și cum îmi merge și că relația este una profesionistă, dar colocvială în același timp. Mulțumesc Gențiana pentru ajutorul de până acum și de pe viitor!
Laura33 ani
În 2017 m-am întors în țară și îmi doream să pot beneficia de ajutorul unui consultant financiar. Am găsit în această echipă nu doar profesionalism, ci și oameni calzi, deschiși și dornici să ajute chiar și când am întrebat/cerut ceva nou, despre care nu știau foarte multe. Consider că această calitate a ajutat la creșterea calității serviciilor și extinderea ariilor de expertiză. Am avut tot felul de idei și întrebări, ei s-au interesat și mi-au spus ce este ok și ce nu, mi-au explicat toate variante ca să pot alege ceea ce doresc să fac în cunoștință de cauză. De la asigurări pentru casă, mașină, profesionale până la fonduri mutuale și asigurări de sănătate, am un singur număr de telefon! Asta mă scutește de foarte multe bătăi de cap și mă ajută să economisesc timp. Mereu o plăcere să lucrez cu voi!
Bogdan34 ani
Experiența noastră legată de consultanța financiară a început acum mai bine de 5 ani când am început colaborarea cu Andriana, și încă continuă datorită profesionalismului oferit de întreaga echipă. Grija pentru client și nevoile sale sunt pe primul loc pentru ei, aspect rar întâlnit în zilele noastre. Nu doar că îi recomand cu dragă inimă, dar le și mulțumesc pentru că au fost alături de noi în toți acești ani și ne-au ajutat să luăm decizii informate și corecte. Apelați cu încredere la serviciile oferite de Wise Advising, nu veți fi dezamăgiți.
Silviu42 ani
Consultantul familiei noastre este un adevărat profesionist, a știut să identifice nevoile financiare pe care le avem și a venit mereu cu soluții potrivite pentru realizarea acestora în cele mai bune condiții. Un partener aproape de oameni, corect și implicat. Pentru alegerea celei mai bune soluții financiare recomand să apelezi la un consultant. Este foarte bine conectat la piața și produsele din sfera financiară și te ajută să alegi soluția corectă cu beneficii pe termen lung. Mulțumim Vasilica pentru sprijinul și sfaturile de încredere!
Florentina41 ani
Recomand cu încredere serviciile de consultanță financiară. Până acum un an mi se păreau inaccesibile pentru mine și aveam o oarecare reținere în a apela la astfel de servicii. Părerea mi s-a schimbat când am avut ocazia să port o discuție cu Gentiana și să înțeleg cum funcționează astfel de servicii. Mi-a confirmat că nu am luat decizii greșite în trecut dar că există potențial de îmbunătățire. Am fost surprinsă de abordare, feed-back-ul primit despre situația mea financiară de la data respectivă, îndrumarea personalizată pe care am primit-o în a-mi gestiona resursele financiare și despre cum pot să-mi asigur sănătatea, bunurile și veniturile pe termen lung. Sunt resurse la care nu aș fi ajuns pe cont propriu pentru că nu mă pricep, nu am avut contactele necesare și unele nici nu știam că ar fi benefice pentru mine și familia mea. Sunt foarte mulțumită de contractele încheiate și am încredere că sunt cele mai eficiente, benefice și sigure pentru mine și familia mea. Supravegherea îndeaproape a contactelor, evoluția acestora, consilierea pentru fiecare client în parte mi se pare cel mai puternic argument pentru a folosi servicii de consultanță.
Andrei36 ani
Am început interacțiunea cu planificarea financiară undeva pe la sfârșitul anului 2016 și vreau să spun că din primul moment am fost impresionat de profesionalismul oferit din partea consultantului financiar. Astăzi după aproape 4 ani în care am beneficiat de diverse servicii și produse financiare pot să vă spun că până și din punct de vedere emoțional mă simt mai bine, mai protejat. Ca să trag o linie în nisip, am luat cu mine în acești ani multe obiceiuri sănătoase din punct de vedere financiar și am intrat într-o lume în care foarte puțini români o accesează cu adevărat. Mulțumesc Andriana!