Despre credite

Soluții de creditare

Piața financiară din România vine cu un număr de peste 25 de bănci comerciale care oferă diverse soluții de creditare. Din cauza multitudinii ofertelor și lipsei de timp de care dispunem, e aproape imposibil sa găsim cea mai bună soluție la nevoia noastră în timp util.

Discuția cu un consultant financiar îți poate ușura viața în momentul în care un împrumut este soluția necesară. Fie că este vorba de un împrumut care să faciliteze achiziția unei locuințe sau atingerea anumitor obiective de genul: cumpărarea unei mașini noi, dezvoltarea afacerii pe care deja o ai sau alt obiectiv măreț, consultantul Wise Advising va fi alături de tine pas cu pas.

În primul rând te va îndruma spre cea mai potrivită soluție pentru nevoia ta, iar în al doilea rând va avea grijă să înțelegi toate informațiile esențiale de genul:

  • condițiile contractului de credit
  • costurile aferente împrumutului (dobândă, IRCC, comisioane)
  • modalitățile de rambursare anticipată
  • costul total al împrumutului

Va fi alături de tine pe tot parcursul procesului de creditare, va verifica toate documentele necesare și va oferi siguranța că dosarul tău e pe drumul cel bun. La finalul acestui pas, dacă bugetul familiei permite, va veni cu sfaturi și soluții practice de rambursare anticipată a creditului. Astfel încât să poți diminua din costurile totale ale împrumutului.

Scrie-ne și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru nevoia ta!

p5-creditare-jos-1