Asigurare De Sanatate

O asigurare înseamnă protecție și siguranță!

Piața asigurărilor din România vine cu sute de produse ce se adresează protecției familiei, iar noi suntem alături de tine să o găsești pe cea potrivită. Dacă vrei să îți știi familia protejată, să știi că indiferent de ce se întâmplă ai o soluție de rezervă pregătită, discută cu unul din consultanții Wise Advising. Acesta cu siguranță te va îndruma spre cea mai potrivită asigurare, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție. În portofoliu avem soluții diverse, iar mai jos vei găsi categoriile și câteva informații despre fiecare în parte.

asigurare de sanatate

Asigurările de sănătate sunt menite să ne ușureze viața prin accesul rapid la serviciile medicale de calitate, oferind confort și siguranță. În funcție de modul în care sunt gândite și de direcția pe care o are compania furnizoare, asigurările de sănătate cuprind ambulatoriu, spitalizare, intervenții chirurgicale.

O asigurare de sănătate poate să își extindă acoperirile și în afara granițelor țării, poate include servicii legate de partea de graviditate și naștere, respectiv pachete de prevenție medicală.

Alege să ai oamenii dragi mereu aproape, asigură-te că indiferent de situație le va fi bine!

asigurari de sanatate
Deschide chat